Pappila Penkkala Group ja Anders Managerin kokemuksia Uuden Suomen Yrityskanavassa

Pappila Penkkala Groupin Matias Mäenpää sisältömarkkinoinnista Uuden Suomen Yrityskanavassa:

Olemme käyttäneet Uuden Suomen Yrityskanavaa bloginamme nyt noin vuoden ajan ja tämän avulla olemme saaneet ajankohtaiset asiamme ja artikkelimme hyvin näkyville.

Etenkin linkitykset sivuillemme ovat auttaneet Googlen orgaanisessa haussa ja tätä kautta olemme saaneet lisäkauppaa.

Osa Anders Managerin uusista asiakkaista ottaa palvelun käyttöönsä suoraan netistä. Lähimedia Oy:n kautta hankkimamme Uuden Suomen Yrityskanava on ollut käytössä erilaisissa tiedotteissa, ajankohtaisissa uutisissa sekä markkinoinnissa osana Pappila Penkkala Group:n sivustoa.

Portaali on ollut meille merkittävä portti uusasiakashankinnassa.

Pappila Penkkala Group Oy on vuodesta 1993 toiminut yrityspalvelutalo. PPG sekä tytäryhtiömme työllistävät yhteensä noin 60 alan ammattilaista, jakaantuen laki-, taloushallinto- sekä laskutus/saatavienhallintayksiköihin. Vahvuutemme on yrityspalvelutalo-konseptimme, jolla saamme asiakasyritysten käyttöön koko laaja-alaisen osaamisemme – usean eri palveluntarjoajan sijaan asiakasyritys pystyy keskittämään kaikki palvelut saman katon alle.

Pappila Penkkala Group Uuden Suomen Yrityskanavassa

 

Lakiasiaintoimisto Pappila Penkkala Group Oy

 

Anders Manager® on täysin suomalainen laskutusohjelma, jonka avulla on mahdollista automatisoida yrityksen laskutus sekä perintä. Laskutuspalvelu automatisoi laskutusrutiinit, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän – kaiken ilman lisäkustannuksia. Näin yritys voi laskutuksen sijasta keskittyä liiketoimintaansa.

Laskutusohjelma Anders Manager

Matias Mäenpää

Toimitusjohtaja

Anders Manager Oy

Gsm: +358 453428055

matias.maenpaa@andersmanager.fi

www.andersmanager.fi

www.pappila-penkkala.fi