Capnovan pilvipalvelut, nettisivut ja muut verkkopalvelut tutuiksi Uuden Suomen Yrityskanavassa

Capnova IT-palvelut

Oy Capnova Ltd Uuden Suomen Yrityskanavassa

Syksyllä 2013 Capnova uudisti yrityksen kotisivut ja samalla asetettiin tavoitteeksi lisätä Capnovan tunnettuutta kotimaisena vaihtoehtona kansainvälisille ICT-yrityksille. Onnistuuko tämä uudistamalla verkkosivut ja jättämällä asia sillensä? Ei tietenkään. Miten sitten kertoa laadukkaista ja turvallisista nettipalveluista, nykyaikaisista pilvipalveluista, suomenkielisestä henkilökunnasta, helposta yhteydenotosta ja nopeasta palvelusta?

Samaan aikaan verkkosivujen uudistamisen kanssa aloitettiin yhteistyö Lähimedian kanssa. Lähimedialla oli tarjota ratkaisu sisältömarkkinointiin uusisuomi.fi:ssä. Tämä Suomessa vielä melko ainutlaatuinen ratkaisu kiinnosti. Voimme Yrityskanavan avulla lisätä tunnettuutta ja samalla nostaa Capnovan näkyvyyttä hakukoneiden ilmaisissa hauissa. Linkkejähän Google tuntuu rakastavan päivä päivältä enemmän ja niitä voi ja kannattaa Yrityskanavan tekstissä viljellä.

Itse artikkelin luominen on teknisesti äärimmäisen helppoa. Omasta aktiivisuudesta on sitten kiinni kuinka usein artikkeleita päivittää. Meillä Capnovassa on pyritty uutisoimaan viikoittain.

Uusisuomi.fi:n Yrityskanava on vastannut odotuksiamme. Se on mainio paikka kertoa Capnovan tuotteista, sieltä on helppo jakaa tietoa omille kotisivuille ja myös Facebookiin tai LinkedIniin. Optimoinnin suhteen matka on vasta alussa. Pitkäjännitteinen ja säännöllinen työ palkitaan, joten kiirehtiä ei kannata.

——————————-

Oy Capnova Ltd on vuonna 2000 perustettu tamperelainen ja täysin kotimainen IT-palvelutalo. Ammattitaitoinen henkilökunta ja modernit konesalimme takaavat asiakkaillemme laadukkaan, asiantuntevan ja luotettavan palvelun sekä nopeat toimitukset. Laitesalit on varustettu huippunopein, kahdennetuin tietoliikenneyhteyksin. Palvelinsalit sijaitsevat fyysisesti Suomessa ja eri käyntiosoitteissa. Capnovalle on myönnetty Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus.

Liikeideana on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja turvallisia ulkoistus-, hosting-, webhotelli-, ylläpito- ja tukipalveluja. Capnovan hosting-palvelut kattavat mm. verkkotunnus- ja sähköpostipalvelut, nettihotellipalvelut sekä palvelinhotelli-, erillispalvelin- ja virtuaalipalvelinpalvelut, ns. pilvipalvelut.

Oy Capnova Ltd
Pyhäjärvenkatu 5 A
33200 Tampere

Puh. 020 759 7541 (ark.8-16) tai laita meille viestiä: myynti@capnova.fi

Capnova.fi 

Capnova Uuden Suomen Yrityskanavassa

asiakaspalvelu_1