Eurofire: Uuden Suomen Yrityskanavan päivitys toi verkkokauppaan lisää kävijöitä

Kiitos Uusi Suomi ja Lähimedia loistavasta Uuden Suomen Yrityskanavan päivityksestä.

Olen ollut jo pitkään Yrityskanavan asiakkaana ja olen todella tyytyväinen asiakasvirroista, jotka ohjautuvat verkkokauppaamme tähänkin asti, mutta nyt näyttää vieläkin paremmalta.

Seuraan aktiivisesti verkkokauppamme kävijämääriä Googlen Analyticsillä ja yllätyin todella positiivisesti kun päivityksenne jälkeen asiakaskäynnit lisääntyivät merkittävästi.

Kirjoitan Yrityskanavaan tuoteblogin kerran tai kaksi kertaa viikossa. Koska käyttöliittymää on helppotoiminen ja yksinkertainen käyttää, blogin kirjoittamiseen kuluu n. 10-15 minuuttia.

Ajankohtaiset tuoteblogit on toimiva ja nopea sekä todella tehokas tiedon välittäjä, koska blogit löytyvät nopeasti internetistä ja Googlesta. Myös aika usein, muutama kuukausi sitten, kirjoitettu tuoteblogi johtaa kauppaan, koska asiakas on löytänyt blogin hakukoneelta. Mikä muu mainontaväline pystyy samaan?

Toivonkin lisää erialojen yrittäjiä rohkeasti tulemaan mukaan, koska mitä enemmän saadaan erilaisia blogeja Yrityskanavaan, sitä enemmän siellä on lukijoita.

Hintakin on varsin kohtuullinen verrattuna moneen muuhun tuotetiedottamiseen.

Timo Metsälä, Oy Eurofire Ab
Eurofire yrityskanavassa
Eurofire.fi

eurofire_logo