Jari Sotka: UusiSuomi.fi Yrityskanavan kautta lisää asiakkaita ja toimeksiantoja

Sisältömarkkinointi Yrityskanavassa toimii.

”Olemme saaneet Uuden Suomen Yrityskanavan kautta lisää asiakkaita ja toimeksiantoja. Myös yrityksemme näkyvyys ja toimistomme nimi ja palvelut ovat tulleet tunnetuksi yrityksellemme tärkeässä yritysasiakkaiden kohderyhmässä.

Olemme julkaisseet Uuden Suomen Yrityskanavassa kirjoittamiani oikeudellisia artikkeleita ilmoituksia. Havaintojeni mukaan myös Google löytää yllättävän hyvin tietomme Yrityskanavan kautta ja tätä kautta myös kotisivuillemme tulee merkittävästi liikennettä.”

Jari Sotka
Asianajaja

Sinebrychoffinkatu 11, 4. krs
00120  Helsinki

GSM          040 544 0610
Tel             019-455 888
e-mail       jari@jarisotka.fi
kotisivut   www.jarisotka.fi
Linkedin  fi.linkedin.com/in/jmsotka/

Jari_Sotka_logo_RGB-fixed