Yritys

Eurofire: Uuden Suomen Yrityskanavan päivitys toi verkkokauppaan lisää kävijöitä

Kiitos Uusi Suomi ja Lähimedia loistavasta Uuden Suomen Yrityskanavan päivityksestä. Olen ollut jo pitkään Yrityskanavan asiakkaana ja olen todella tyytyväinen asiakasvirroista, jotka ohjautuvat verkkokauppaamme tähänkin asti, mutta nyt näyttää vieläkin paremmalta. Seuraan aktiivisesti verkkokauppamme kävijämääriä Googlen Analyticsillä ja yllätyin todella positiivisesti kun päivityksenne jälkeen asiakaskäynnit lisääntyivät merkittävästi. Kirjoitan Yrityskanavaan tuoteblogin kerran tai kaksi kertaa viikossa. Koska… Lue lisää »

Capnovan pilvipalvelut, nettisivut ja muut verkkopalvelut tutuiksi Uuden Suomen Yrityskanavassa

Oy Capnova Ltd Uuden Suomen Yrityskanavassa Syksyllä 2013 Capnova uudisti yrityksen kotisivut ja samalla asetettiin tavoitteeksi lisätä Capnovan tunnettuutta kotimaisena vaihtoehtona kansainvälisille ICT-yrityksille. Onnistuuko tämä uudistamalla verkkosivut ja jättämällä asia sillensä? Ei tietenkään. Miten sitten kertoa laadukkaista ja turvallisista nettipalveluista, nykyaikaisista pilvipalveluista, suomenkielisestä henkilökunnasta, helposta yhteydenotosta ja nopeasta palvelusta? Samaan aikaan verkkosivujen uudistamisen kanssa aloitettiin… Lue lisää »

Innowear sisältömarkkinoi Uuden Suomen yrityskanavassa

Olemme käyttäneet Uusi Suomi palvelua jo yli kaksi vuotta. Nyt siirryimme kirjoittamaan blogissamme stubby.fi verkkokaupan sijaan yrityksille suunnatusta InnoWear työvaate ja mainostekstiili valikoimistamme. InnoWear kertoo blogissaan ajankohtaisista tuotteista, uutuuksista, tarjouksista sekä työvaatetuksen vaatimuksista ja käytöstä. Kirjoitamme artikkeleita omalla aikataululla, kuhunkin sesonkiin sopivilla aiheilla. Blogi tavoittaa yrityspäättäjiä ja ostajia sekä nostaa näkyvyyttämme googlen hakutuloksissa. Palvelu on… Lue lisää »

Ina Finland sisältömarkkinoi Call & Contact Center -palveluita Uuden Suomen Yrityskanavassa

Ina Finland - monikanavapalvelua

Ina Finland Oy Uuden Suomen Yrityskanavassa Suoraan sanoen vähän ahdistaa kehua Lähimedian antamaa mahdollisuutta optimoinnin parantamiseen ja näkyvyyden lisäämiseen Uuden Suomen Yrityskanavassa. Tässähän piilee riski, että Ina Finlandin kilpailijatkin huomaavat miten loistava mahdollisuus oman yrityksen markkinoinnissa tämä on. Ensimmäinen Inan artikkeli päivitettiin uusisuomi.fi:ssä 22.3.2013 ja tämän jälkeen päivityksiä on tehty viikoittain. Tärkeimpinä tavoitteina alkuvaiheessa oli… Lue lisää »

Pappila Penkkala Group ja Anders Managerin kokemuksia Uuden Suomen Yrityskanavassa

Pappila Penkkala Groupin Matias Mäenpää sisältömarkkinoinnista Uuden Suomen Yrityskanavassa: Olemme käyttäneet Uuden Suomen Yrityskanavaa bloginamme nyt noin vuoden ajan ja tämän avulla olemme saaneet ajankohtaiset asiamme ja artikkelimme hyvin näkyville. Etenkin linkitykset sivuillemme ovat auttaneet Googlen orgaanisessa haussa ja tätä kautta olemme saaneet lisäkauppaa. Osa Anders Managerin uusista asiakkaista ottaa palvelun käyttöönsä suoraan netistä. Lähimedia… Lue lisää »

Sisällöllistä markkinointia Helsingissä

Lähimedia ja Letterbox Oy avaavat Itis-Lehdelle ja Hellas-Lehdelle palveluhakemistot. Itäkeskuksen, Puotinharjun, Vartiokylän, Puotilan, Herttoniemen, Laajasalon, Jollaksen, Tammisalon ja Kulosaaren yrittäjät saavat näkyvyyttä paikallisessa lehdessä ja verkossa.