Optikkoliike Mamas&Papas, Hämeenlinna

YLLÄTTÄVÄÄ PALAUTETTA YRITYKSEMME UUDESTA TIEDOTUSKANAVASTA: PALVELUT.HAMEENSANOMAT.FI

Voin vakuuttaa, etten uskonut ikäihmistenkin seuraavan näitä nettikirjoitteluja niin paljon kuin olen saanut omakohtaisesti palautteena todeta.

Pari esimerkkiä paljastaa paljon.

Olin kertonut blogissamme vanhemmasta rouvasta, joka oli saanut fysioterapeutiltaan lähetteen minulle niska- ja hartiavaivojen takia, koska fysioterapeutin hoidoista huolimatta vaivat vain jatkuivat, mutta fiksu fysioterapeutti oli haastatellut perusteellisesti asiakastaan ja saanut selville rouvan istuvan tuntikausia päivittäin tietokoneen ääressä. Silmälaseina olivat normaalit monitehosilmälasit, jotka käänsivät pään väärään asentoon käyden juuri niskaan ja aiheuttaen ikävän jännitystilan. Tein korjauksen toimistomoniteholinsseillä ja apu löytyikin nopeasti asiakkaan vaivaan. Eikä mennyt aikaakaan kun olin esimerkin muodossa kertonut tästä, niin eräs toinen eläkeläisrouva tuli hakemaan samanlaista apua kuin se toinen rouva, jonka oli fysioterapeutti lähettänyt.

Toinen hauska juttu oli 77-vuotias entinen upseeri, joka oli lukenut meidän kontrastivärivaihtoehdoista jutuistamme ja halusi heti sen parhaimman vaihtoehdon ajolaseihin, mitä olemme vaativille asiakkaillemme tarjonneet. Tämäkin juttu oli vain meidän blogisivuilla.

Mitä tästä voimme päätellä; ainakin informaatiota haetaan eri ikäluokissa tehokkaasti myös netistä ja google on ilmeisesti hyvä hakukone, koska siellä olemme päässeet hyvin ylös ja esiin näiden juttujen turvin. Tämä on nopeuttanut meidän kaupan käyntiäkin eikä ole tarvinnut kaikkea aloittaa alusta, koska etukäteistutustuminen on tapahtunutkin kotona.

Olemme kirjoittelun aloittaneet koemielessä, mutta vastaavilla palautteilla voimme vakuuttaa olevamme varmasti jatkossakin mukana.

Terveisin Harri Tarpeenniemi
Optikko, optoergonomi
Optikkoliike Mamas&Papas
Hämeenlinna

Optikkoliike Mamas&Papas

 

Kirjoita vastaus

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.