Media-asiakkaitamme

Toimitusprojekti käynnissä:

  • Voima Kustannus Oy (media-alusta, toimitusputki ja sitoutumisvyöhykkeet)

OlutPOSTI media Oy

Media-alusta ja lisäpalvelut Suomen suurimmalle ja mukavimmalle juomamedialle. Jari ”Cyde” Hyttinen kertoo projektista mielellään lisää.

Pirkanmaan Lehtitalo:

Pirkanmaan Lehtitalon 4 paikallislehteä ovat digin edelläkävijöitä paikallislehtien joukossa. Viimeisimmässä yhä jatkuvassa projektissa sivustoilla otettin käyttöön pehmeä maksumuuri ja tietoon perustuva sisällön suunnittelu.

Toimituksien kokemus ja osaaminen yhdessä lukijoiden maksumuurikäyttäytymistiedon kanssa tuo uusia mahdollisuuksia sisällön esittämiseen lukijoille. Erilaisia kampanjoita ja tuotteistuksia kokeillaan ja mitataan jatkuvasti.

RadioSUN

I-mediat – pohjanmaanpalvelut.fi

Pohjanmaanpalvelut.fi on I-mediat konsernin (lkka ja Pohjalainen) sisältömarkkinointikanava paikallisille yritysasiakkaille. Aktiivisesti parhaimmilaan vuodesta 2009 palvelussa sisältöä tuottaneiden yritysten jalanjälki Google -hakutuloksissa on kadehdittava.

Alueviesti ja Rakasta Paikallista

Kustannusliike Aluelehdet Oy:n Alueviesti.fi on kaupunkilehti Sastamalassa. Alueviesti on rakentanut vuosien varrella verkkomediastaan luotetun ja suositun uutislähteen. Lukijamäärät kasvavat jatkuvasti, paikallisen sisällön vaikuttavuutta mitataan ja toimituksen tekemää työtä ohjataan journalistisilla periaatteilla.  Alueviestin verkkomediaa kulutetaan lähes 60% mobiililaitteilla. Lukijat tavoittavat Alueviestin sisällöt haluamassaan kanavassa – verkossa, keskiviikkoisin ilmestyvässä printtilehdessä ja Vip-lukijoiden ennakkonäköislehdessä.

Alueradiot – Iskelmäradio Janne

Hämeenlinnan perinteikäs radioasema.

Vuosaari Lehti – vuosaarilehti.fi

Stadin vanhin kaupunginosalehti.

Vastaa