Mediakumppanit

Ilkka

Ilkka on seitsemän kertaa viikossa Seinäjoella ilmestyvä, vuonna 1906 perustettu maakunnallinen sanomalehti. Lehden levikki on 54 688, ja sillä on lukijoita noin 136 000.

Pohjalainen

Pohjalainen on vuonna 1903 perustettu, Vaasassa ilmestyvä seitsenpäiväinen sanomalehti. Pohjalaisen levikkialue käsittää ensisijaisesti Merenkurkun rannikolla sijaitsevan Pohjanmaan nykymaakunnan suomenkieliset alueet. Lehden päätoimittaja on vuoden 2010 alusta Kalle Heiskanen. Lehden levikki on vajaat 27 000, ja lukijoita sillä on noin 73 000.

Alueviesti

Kustannusliike Aluelehdet Oy on vuonna 1980 perustettu perheyritys, joka julkaisee alueellista kaupunkilehti Alueviestiä. Sanomalehtien liittoon kuuluva, puolueeton ja riippumaton Alueviesti on yksi harvoista kaupunkilehdistä, joka ei ole suurten lehtikonsernien omistuksessa. Seitsemän kunnan alueella ilmestyvä Alueviesti on kolmenkymmenen toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut vahvan aseman alueellisena tiedotusvälineenä. Alueviesti jaetaan keskiviikkoisin postin välityksellä jokaiseen kotiin ja yritykseen Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Laviassa, Köyliössä, Säkylässä ja Kokemäellä. Viikoittain Alueviesti tavoittaa noin 30 000 taloutta ja jopa n. 100 000 lukijaa, myös ne taloudet joihin ei tule tilattavaa lehteä.

Uusi Suomi

Uusi Suomi on suomalainen 10. lokakuuta 2007 ilmestymisensä aloittanut verkkolehti, joka jatkaa edeltäjänsä, vuonna 1991 lopettaneen Uuden Suomen perintöä.

Hämeen Sanomat

Hämeen Sanomat on Hämeenlinnassa ilmestyvä sitoutumaton maakunnallinen sanomalehti.

Sydän-Hämeen Lehti

Sydän-Hämeen Lehti on kaksipäiväinen tilattava paikallislehti, joka toimii levikkialueensa talouselämän ja kulttuurin kehittämiseksi. Lehti on puoluepoliittisesti sitoutumaton sekä muista ulkopuolisista sidosryhmistä riippumaton. Lehti ilmestyy maanantaisin ja torstaisin. Lehden pääasiallinen levikkialue on Kangasala, Pälkäne, Luopioinen, Kuhmalahti ja Sahalahti.

Kirjoita vastaus

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.