Referenssi

Referenssi: Pirkanmaan Lehtitalo

Pirkanmaan Lehtialon paikallislehdet

Tähän mennessä 10 vuotisen yhteistyön ja yhdessä kehittämisen tuloksena on syntynyt mm. maksumuuri ja toimitusputkiratkaisumme.

Kiitos Pirkanmaan Lehtitalon Olli ja Milla Sirénin ja heidän paikallislehti tiimiensä kanssa ideoimisen, käytyjen keskustelujen, kokeilujen ja totuteutuksien – meillä on tänä päivänä paljon tarjottavaa digimediaratkaisuissa.

”Lähimedia on joustava ja ketterä kumppani paikallislehtiemme digipalveluiden kehitystyössä. Olemme toteuttaneet yhdessä lukuisia onnistuneita projekteja, joista yhtenä esimerkkinä on maksumuurimme ja digitilaamisen polku. Lähimedian asiantuntemus auttaa yritystämme tekemään oikeita valintoja digissä. Ideat toteutetaan ripeästi ja koodaustaidot ovat kohdallaan!”

Milla Siren, Pirkanmaan Lehtitalo (akaanseutu.fishl.filvs.fiylojarvenuutiset.firadiosun.filempaala.ideapark.fi)