Referenssi

Uudet Nordic Growth – ja Comset -sivustot yrityskaupan ammattilaisille ja yrityksen myyntiä tai -ostamista harkitseville julkaistu

Nordic Growthin investointipankkitiimillä on vuosikymmenien kokemus vaativista transaktioista ja arvonkasvun rakentamisesta. Onnistuneiden kauppojen historia osoittaa sitoutumisen jokaiseen toimeksiantoon. Laaja-alainen kokemustaustamme tukee liiketoiminnan täyden arvon realisointia ja asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen saavuttamista.

NordicGrowth.com -etusivukaappaus

Comset® on Nordic Growth Oy:n yrityskauppapalvelu omistajayrittäjille. Comset® paketoi investointipankkipalveluiden parhaat käytännöt ja koko tiimin osaamisen helpoksi ja tarkoituksenmukaiseksi palveluksi.

Comset.fi -etusivun kuvakaappaus

Haluaisitko ideoita ja neuvonpitoa teidän sivustojenne asiakaskokemuksen parantamisesta?

+Janne Kujanen
janne.kujanen@lahimedia.fi
@jannekujanen
040 5155 385