Hämeen Sanomien uusi paikallinen yritysmedia

Hämeen Sanomat on avannut kokonaan uudenlaisen paikallisen yritysmedian jossa yrityksesi pääsee näkyville verkkolehdessämme ja rakennat sisällön kautta suhdetta lukijoihimme ja verkosta palveluitasi ja tuotteitasi hakeviin asiakkaisiin. Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan jopa 74% suomalaisista käyttää verkkoa tuotteiden ja palveluiden löytämiseen.

Verkkomainonnalla tai suoramarkkinointikampanjoinnilla voit lisätä hetkittäisesti kävijämäärää verkkosivuillasi. Markkinakanava poikkeaa tästä siten että tieto tarjoamistasi palveluista ja tuotteista on kohderyhmällesi kiinnostavaa sisältöä, joka kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Saat markkinointiviestisi helposti esille Hämeen Sanomien etusivulla ja samalla tavoitat juuri ne asiakkaat jotka etsivät tuotteitasi ja palveluitasi hakukoneiden kautta.

Markkinakanava sopii pienillekin yrityksille ja on edullinen ratkaisu, jossa itse päätät kuinka usein kerrot yrityksestäsi. Mikäli uskot tuotteittesi ja palveluittesi tarpeellisuuteen ja kiinostavuuteen, rakennat Markkinakanavassa luotettavaa näkymistä verkossa. Jos internetissä markkinointi on mielestäsi ollut tähän asti epäselvää ja hyödyt arveluttavia, sinun kannattaa liittyä Hämeen Sanomien Markkinakanavaan.

Palvelun liittyminen maksaa 249 € + alv ja palvelun kuukausimaksu on 31 € + alv / kk. Ota yhteyttä ja tilaa palvelu yrityksellesi tällä kaavakkeella. Lisätietoja palvelusta saat puhelimitse 045 3598 755 Anu Hakakoski tai 045 3598 750 Irmeli Salmi sekä sähköpostitse markkinakanava@hameensanomat.fi.