Media

Lempäälän-Vesilahden verkkosivusto uudistui

Lempäälän-Vesilahden Sanomien verkkosivuston uudistus tuo mukanaan välineet joilla sekä paperilehden että verkkolehden sisältöä toimitetaan selainten kautta ja mahdollistaa monipuolisen sisällön tuottamisen joustavasti myös puhelimilla ja tableteilla. Paperilehden sisällön suunnittelu ja vienti taittoon tapahtuu myös selainpohjaisesti mahdollistaen toimituksen työskentelyn samaan aikaan hajautetusti sekä seuraavan että tulevien numeroiden parissa. Joustavuus säästää aikaa toimituksen prosesseissa ja nopean uutisoinnin kun paikkakunnalla tapahtuu.

Lähimedian toimittama verkkolehtituote tuo mukanaan uusia mediatuotteita ja tuovat lehden tuottamat sisällöt käytettäväksi monipuolisesti. Lehtien tilaajat saavat verkkosisällön lisäksi käyttöönsä näköislehtien arkiston sekä mahdollisuuden ilmoittaa paperilehdessä. Yrityksille on tarjolla monipuolisia tuotteita sisältömarkkinoinnin myös perinteisen verkkomainonnan lisäksi.