Media

Capnovan pilvipalvelut, nettisivut ja muut verkkopalvelut tutuiksi Uuden Suomen Yrityskanavassa

Oy Capnova Ltd Uuden Suomen Yrityskanavassa Syksyllä 2013 Capnova uudisti yrityksen kotisivut ja samalla asetettiin tavoitteeksi lisätä Capnovan tunnettuutta kotimaisena vaihtoehtona kansainvälisille ICT-yrityksille. Onnistuuko tämä uudistamalla verkkosivut ja jättämällä asia sillensä? Ei tietenkään. Miten sitten kertoa laadukkaista ja turvallisista nettipalveluista, nykyaikaisista pilvipalveluista, suomenkielisestä henkilökunnasta, helposta yhteydenotosta ja nopeasta palvelusta? Samaan aikaan verkkosivujen uudistamisen kanssa aloitettiin… Lue lisää »

Innowear sisältömarkkinoi Uuden Suomen yrityskanavassa

Olemme käyttäneet Uusi Suomi palvelua jo yli kaksi vuotta. Nyt siirryimme kirjoittamaan blogissamme stubby.fi verkkokaupan sijaan yrityksille suunnatusta InnoWear työvaate ja mainostekstiili valikoimistamme. InnoWear kertoo blogissaan ajankohtaisista tuotteista, uutuuksista, tarjouksista sekä työvaatetuksen vaatimuksista ja käytöstä. Kirjoitamme artikkeleita omalla aikataululla, kuhunkin sesonkiin sopivilla aiheilla. Blogi tavoittaa yrityspäättäjiä ja ostajia sekä nostaa näkyvyyttämme googlen hakutuloksissa. Palvelu on… Lue lisää »

Paikallislehtikilpailu: Sydän-Hämeen Lehti voitti verkkokilpailun ja sijoittui paperilehdellään kolmanneksi

Vuoden paikallinen verkkopalvelu

Sydän-Hämeen Lehti ja shl.fi -sivusto palkittiin torstaina paikallislehtipäivillä Siilinjärvellä. shl.fi -sivusto valittiin Paikallislehtikilpailussa Vuoden paikalliseksi verkkopalveluksi. Lehden paperiversio sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Päätoimittaja Tommi Liljedahl: Palkinto lehtiremontista ”– Paikallislehtikilpailun tuplapalkinto on hieno päätös lehtiremontille, päätoimittaja Tommi Liljedahlsanoo. Sydän-Hämeen Lehden rakenne ja ulkoasu uudistettiin reilu vuosi sitten ja käyttöön otettiin uusi shl.fi -sivusto. Talvella paikallista sisältöä alettiin tuottaa myös… Lue lisää »

Akaan Seutu uudisti verkkolehtensä

Lähimedia on toimittanut Akaan Seudulle verkkolehden. Lähimedian verkkolehden avulla juttuja kirjoitetaan nyt verkko edellä jolloin lehdessä päästään uutisoimaan nopeasti paikallisia uutisia ja ne saadaan samalla tuotettua painettua lehteä varten.

Lempäälän-Vesilahden verkkosivusto uudistui

Lempäälän-Vesilahden Sanomien verkkosivuston uudistus tuo mukanaan välineet joilla sekä paperilehden että verkkolehden sisältöä toimitetaan selainten kautta ja mahdollistaa monipuolisen sisällön tuottamisen joustavasti myös puhelimilla ja tableteilla. Paperilehden sisällön suunnittelu ja vienti taittoon tapahtuu myös selainpohjaisesti mahdollistaen toimituksen työskentelyn samaan aikaan hajautetusti sekä seuraavan että tulevien numeroiden parissa. Joustavuus säästää aikaa toimituksen prosesseissa ja nopean uutisoinnin… Lue lisää »

Alueviesti toteuttaa vaalikoneen yhdessä Huittisten ja Sastamalan kaupunkien kanssa

Alueviesti avaa lokakuun alussa vaalikoneen yhteistyössä Huittisten ja Sastamalan kaupunkien kanssa. Vaalikone löytyy Alueviestin verkkolehden sivuilta. Vaalikoneeseen pääsee myös kaupunkien verkkosivujen kautta, kuten vaalien yhteydessä aiemminkin. Yhteistyön merkitys vaalikoneen rakentamisessa korostuu myös kysymyksissä, sillä ne laaditaan yhdessä kaupunkien ja kaupunkilaisten kanssa. ”Olen erittäin otettu yhteistyöstä Huittisten ja Sastamalan kaupunkien kanssa. Olemme Lähimedia Oy:n kanssa yhdessä… Lue lisää »

Sanomalehti syntyy verkossa

Pälkäneellä ilmestyvä Sydän-Hämeen Lehti on ottanut käyttöönsä verkkolehden uuden version joka pitää sisällään toimitusputken sekä verkkoon että printtiin tuotettavan sanomalehden aineiston kirjoittamisesta, suunnittelemisesta ja taittoon viennistä. Lehden toimitusputkessa yhdistyy sekä verkoon julkaistavan että painettavan sisällön juttujen tuottaminen joka samalla vapauttaa toimittajan työskentelemään esimerkiksi mobiililaitteilla.     Toimittajat voivat osoittaa artikkelinsa haluamaansa numeroon sekä jättää päätoimittajalle… Lue lisää »

Lähimedia avasi Alueviestin uuden verkkolehden

Sastamalassa ja sen lähikunnissa ilmestyvä Alueviesti on uudistanut verkkosivunsa. Lähimedian toimittama palvelu helpottaa toimituksen työskentelyä ja tuo siten ajankohtaista sisältöä lukijoilleen. Toimitukselle moderni verkkolehti tarjoaa toimivat ja mukavat välineet myös mobiiliin. Paikallisen median liiketoiminnan tukeminen on keskeinen osa verkkolehden konseptia. Alueviestin Palvelut -sivuston kautta tarjottu sisällöllisen markkinoinnin mediatuote paikallisille yrittäjille tuo heidän kuulumisensa hyvin esiin… Lue lisää »

Sisällöllistä markkinointia Helsingissä

Lähimedia ja Letterbox Oy avaavat Itis-Lehdelle ja Hellas-Lehdelle palveluhakemistot. Itäkeskuksen, Puotinharjun, Vartiokylän, Puotilan, Herttoniemen, Laajasalon, Jollaksen, Tammisalon ja Kulosaaren yrittäjät saavat näkyvyyttä paikallisessa lehdessä ja verkossa.

Hämeenlinnan yrittäjät markkinoivat verkossa

Hämeen Sanomien markkinakanava on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja ensimmäiset yrittäjät ovat kertoneet kokemuksistaan. Yrittäjien mielestä helppokäyttöinen palvelu lisää hyvin näkyvyyttä verkossa ja Hämeenlinnan paikallislehdessä ja on tuonut lisää uusia asiakkaita. Lue yrittäjien kokemuksista: Ensiapukoulutus Aarnionärhi Suomalainen Kirjakauppa, Hämeenlinna Kanta-Hämeen Puutarhakeskus Jos olet yrittäjänä kokenut verkkomarkkinoinnin epäselväksi tutustu tarjoamiimme palveluihin Uuden Suomen, Hämeen Sanomien, Raumalaisen, Ilkan,… Lue lisää »