Media

Akaan Seutu uudisti verkkolehtensä

Lähimedia on toimittanut Akaan Seudulle verkkolehden. Lähimedian verkkolehden avulla juttuja kirjoitetaan nyt verkko edellä jolloin lehdessä päästään uutisoimaan nopeasti paikallisia uutisia ja ne saadaan samalla tuotettua painettua lehteä varten.

Lempäälän-Vesilahden verkkosivusto uudistui

Lempäälän-Vesilahden Sanomien verkkosivuston uudistus tuo mukanaan välineet joilla sekä paperilehden että verkkolehden sisältöä toimitetaan selainten kautta ja mahdollistaa monipuolisen sisällön tuottamisen joustavasti myös puhelimilla ja tableteilla. Paperilehden sisällön suunnittelu ja vienti taittoon tapahtuu myös selainpohjaisesti mahdollistaen toimituksen työskentelyn samaan aikaan hajautetusti sekä seuraavan että tulevien numeroiden parissa. Joustavuus säästää aikaa toimituksen prosesseissa ja nopean uutisoinnin… Lue lisää »

Alueviesti toteuttaa vaalikoneen yhdessä Huittisten ja Sastamalan kaupunkien kanssa

Alueviesti avaa lokakuun alussa vaalikoneen yhteistyössä Huittisten ja Sastamalan kaupunkien kanssa. Vaalikone löytyy Alueviestin verkkolehden sivuilta. Vaalikoneeseen pääsee myös kaupunkien verkkosivujen kautta, kuten vaalien yhteydessä aiemminkin. Yhteistyön merkitys vaalikoneen rakentamisessa korostuu myös kysymyksissä, sillä ne laaditaan yhdessä kaupunkien ja kaupunkilaisten kanssa. ”Olen erittäin otettu yhteistyöstä Huittisten ja Sastamalan kaupunkien kanssa. Olemme Lähimedia Oy:n kanssa yhdessä… Lue lisää »

Sanomalehti syntyy verkossa

Pälkäneellä ilmestyvä Sydän-Hämeen Lehti on ottanut käyttöönsä verkkolehden uuden version joka pitää sisällään toimitusputken sekä verkkoon että printtiin tuotettavan sanomalehden aineiston kirjoittamisesta, suunnittelemisesta ja taittoon viennistä. Lehden toimitusputkessa yhdistyy sekä verkoon julkaistavan että painettavan sisällön juttujen tuottaminen joka samalla vapauttaa toimittajan työskentelemään esimerkiksi mobiililaitteilla.     Toimittajat voivat osoittaa artikkelinsa haluamaansa numeroon sekä jättää päätoimittajalle… Lue lisää »

Lähimedia avasi Alueviestin uuden verkkolehden

Sastamalassa ja sen lähikunnissa ilmestyvä Alueviesti on uudistanut verkkosivunsa. Lähimedian toimittama palvelu helpottaa toimituksen työskentelyä ja tuo siten ajankohtaista sisältöä lukijoilleen. Toimitukselle moderni verkkolehti tarjoaa toimivat ja mukavat välineet myös mobiiliin. Paikallisen median liiketoiminnan tukeminen on keskeinen osa verkkolehden konseptia. Alueviestin Palvelut -sivuston kautta tarjottu sisällöllisen markkinoinnin mediatuote paikallisille yrittäjille tuo heidän kuulumisensa hyvin esiin… Lue lisää »

Hämeenlinnan yrittäjät markkinoivat verkossa

Hämeen Sanomien markkinakanava on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja ensimmäiset yrittäjät ovat kertoneet kokemuksistaan. Yrittäjien mielestä helppokäyttöinen palvelu lisää hyvin näkyvyyttä verkossa ja Hämeenlinnan paikallislehdessä ja on tuonut lisää uusia asiakkaita. Lue yrittäjien kokemuksista: Ensiapukoulutus Aarnionärhi Suomalainen Kirjakauppa, Hämeenlinna Kanta-Hämeen Puutarhakeskus Jos olet yrittäjänä kokenut verkkomarkkinoinnin epäselväksi tutustu tarjoamiimme palveluihin Uuden Suomen, Hämeen Sanomien, Raumalaisen, Ilkan,… Lue lisää »