Markkinointi

Investoinnin tuotto verkkomarkkinoinnissa

Verkkomarkkinoinnin urakoitsija Adefine Oy aloitti Lähimedian tuottamassa Uuden Suomen Yrityskanavassa. Adefinen Jussi Vesterinen halusi verrata palvelua muihin markkinoilla oleviin välineisiin: ”Otin yrityskanavan yritykseni käyttöön perjantaina. Julkaisin ensimmäisen artikkelin 15:40. Ensimmäinen asiakaskontakti tuli sisään 17:20. Muutamassa päivässä yritykseni omien verkkosivujen kävijämäärä edelliseen kuukauteen verrattuna kasvoi 140% ja kontaktin ottaneiden määrä 300%. Mittausteni mukaan palvelussa markkinoiminen on… Lue lisää »

Verkkomarkkinointi, nettimarkkinointi, b2b-mainonta??

Puhelin soi!! ”Maija Meikäläinen Yrityksen nettimarkkinoinnin puolelta terve!” Huoh, taas joku puhelinmyyjä, joka myy maailman hienointa palvelua ja jota ilman yritykseni ei kertakaikkiaan voi menestyä. Varmasti melko tuttu tilanne monelle yrittäjälle. Erilaisia markkinointiratkaisuja tarjotaan tuutin täydeltä jos jostakin erilaisesta palvelusta. On verkkomainontaa, nettimainontaa, b2b-mainontaa, hakupalveluita, hakemistoja, luetteloita ja varmasti vielä sata uutta ja erilaista mahdollisuutta…. Lue lisää »

Hämeenlinnan yrittäjät markkinoivat verkossa

Hämeen Sanomien markkinakanava on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja ensimmäiset yrittäjät ovat kertoneet kokemuksistaan. Yrittäjien mielestä helppokäyttöinen palvelu lisää hyvin näkyvyyttä verkossa ja Hämeenlinnan paikallislehdessä ja on tuonut lisää uusia asiakkaita. Lue yrittäjien kokemuksista: Ensiapukoulutus Aarnionärhi Suomalainen Kirjakauppa, Hämeenlinna Kanta-Hämeen Puutarhakeskus Jos olet yrittäjänä kokenut verkkomarkkinoinnin epäselväksi tutustu tarjoamiimme palveluihin Uuden Suomen, Hämeen Sanomien, Raumalaisen, Ilkan,… Lue lisää »

Lähimedia Raumalla

Raumalainen.fi tuo Raumalaisille yrityksille verkkolehdessään helppoa ja näkyvää markkinointia. Palvelun kautta yrittäjät voivat kertoa itse ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista. Mukaan on ehtinyt jo Ajantaika, Tukkapaja, Click Shoes, Suomalainen Kirjakauppa, Info, Busstop Clothing, Boutique Cameo, Candida, Gloria-keittiöt ja Rauman Sammutin. Rauman seudulla toimiva yrittäjä pääsee mukaan ottamalla yhteyttä palvelut@raumalainen.fi. Soita ja kysy lisää yhteyshenkilöiltämme Anu Hakakoskelta… Lue lisää »